Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då kärleken är vid en sida, bryr jag mig inte så mycket om hur sängkläderna ser ut..


Är det inte skönt med rena sängkläder

Är det inte skönt med rena sängkläder
frågade du
Jo, varade jag,
det är det säkert
jag vet inte så noga
för du finns ju hos mig nu

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-23 08:34



Bookmark and Share


  glittertindra
mm det finns sådant som slår rena sängkläder med hästlängder... :)
2007-10-30

  Erik L
Jordnära och självklart diktande. Bra!
2007-10-23

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag ler när jag läser det här.
En del saker blir inte så viktigt
när lyckan att få vara tillsammans
blir större// B
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP