Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min hage...




Fåglarna kvittrar utanför mitt fönster

ivriga att stoppa i sig så mycket de
hinner innan vintern är här

fågelstugan är framme
och full med solrosfrön

talgoxar, gråsparvar och pilfinkar
de är många som vill ha del av det som finns

tror det är dags att hänga ut talgbollarna

nu kom skatparet
skrämde iväg de små

men alla får plats
i min hage...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 08:55



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Det är så underbart med detta fågelliv, som finns utanför fönstret..
Varmt beskrivet...
Dina fåglar lär inte få svälta..//B
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson