Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hitta rätt väg

Det har jag nog gjort nu
har tagit mig mod att
säga upp mig i från
mina plågoandar

Tänker nu söka mig
nya vägar att gå nu
men vet inte ricktigt
vad ännu

Men mår mycket bättre
av att veta att detta
är sista veckan på min
arbetsplats jag är på nu

Att våga att säga vad jag
tyckt och tänker det har
jag nu sagt dom rent ut
för nu har jag fått nog
av erat gnat om att
inte duga någonting till

För jag vet nu att jag har
mera att ge och få må bättre
än vad jag gjort tillsammans
med er för nu går jag äntligen
min egen väg mot ljusare
tider där jag vet att jag duger
till mycket mer




Fri vers av Ann-christin
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-23 09:35



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Ann-Christine!

Beundrar ditt mod... Lycka till! Det kan bara bli bättre, säger mig texten. Hälsar vännen fredrik
2007-10-23

  Just Emotions
kanonbra skrivet!! stark text!!! applåder***
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin