Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte min dag idag...


Ska det vara så här?
----
eller så där?

Sånt som gör att det blir lite mitt emellan...

Aldrig för glad eller aldrig för ledsen?

Hur ska det kännas som idag...
...eller som i morgon...
när ska man lära sig att leva precis så normalt....
-----
som allt tydligen ska vara....

?






Fri vers av Tildus
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 10:34



Bookmark and Share


  systra
hur 17 ska man orka vara normal? Vem är det som bestämmer hur det är? Jo det är bara Du som bestämmer vad ditt normala är...Kom ihåg, Varje dag är du unik..
2007-11-03

  Anna Nickolausson
en tankeväckande text
2007-10-23

  Blumma.
Som man ska, och som man borde .. Blöö

Och alla frågor!

Men bra tycker jag :)
Kram ^^
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus