Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt börjar med en tanke...



Allt börjar med en tanke

i någons huvud

så fängsla inte dina tankar i en bur

släpp ut dom i frihet

och bli förundrad över vad som händer....




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 11:08



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja en tankebomb!
aktivera!
bra
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis