Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbelplast i oktober

 

när vägen känns lång
och du önskar ta rast

sätt dig en stund
med lite bubbelplast!

lyss på när luften
smäller och poppar

snart nog ditt sinne
är uppe och hoppar!

fingrarnas njutning
av luften som låter

vägen du vandrar
blir lätt att gå åter!




Fri vers av Nattviol
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-23 11:42



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
*glatt leende*
Tack för läsningen!
*applådis!*

plastbubblor . . .
mmm . . .
jag föredra såpbubblor
skimrande bubblor:)

Recept:
6 delar vatten
3 delar Yes

Redo?
- Blås!
;)
2007-10-23

  Ronny Berk
en förhållandevis enkel terapiform...egenvård i sin prydo... kuratorer och psykologer i kö till arbetsfördelningen; jag tycker om den texten...men varför bara i oktober... som ersättning till ljusterapi...
2007-10-23

  Lena Renman
Super, håller med, vi har massor av bubbelplast i verkstan, smäller då och då :-)^
Lena
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol