Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du gett någon beröm idag?




Att ge någon beröm kostar så lite,

det kostar faktiskt ingenting alls....

Men vilken skillnad det gör!




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 380 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-23 15:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En uppmaning vi bör ta fasta på... strö lite rosor på den väg vi vandra.....
2007-10-23

  charlotte hedendahl
Suveränt fin text ,med ett mycket vettigt budskap!
2007-10-23

    White as a star
Verkligen! :) Gratis, och så fint :)
2007-10-23

  * Ammi *
en otrolig skillnad vill jag påstå..
2007-10-23

  Lyckohäxan Enediel
Du är helt suverän!!
(slog två flugor i en smäll...)

Lite beröm...ett vänligt ord...ett leénde...små saker som kan förgylla en annan människas dag!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis