en liten repris - ack så aktuell..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten repris - ack så aktuell...


Din Jävla Beniga Snåljåp!

 

I min garderob huserar
en annan kvinnas kläder
och jag kan för mitt liv inte förstå
varför hon har sina kläder
i min garderob

dessutom är hennes kläder 
i betydligt mindre storlekar
än vad jag drar
så inte kan jag låna något av henne heller

jag menar, om hon lånar utrymme
av mig så borde jag väl få låna
något av henne

men det är tydligen inte så
det funkar..

 

 

jävla smala snåljåpshelvete

 

 

get the fuck out of my sight!

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 660 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-10-23 19:31



Bookmark and Share


  aol
Hahahaha
2015-11-27

  Inkarasilas
Hahaha shit asgarv aah!!
2007-10-24

  isabel louise
haha..sicken taskig en då!
2007-10-24

  Lena Krantz VIP
Ha ha, himla taskig brud det där!
;o)
2007-10-24

  Tini Tut
He he..Hon packar till och med ner saker i min resväska.
Sedan står man där, med en ursexig liten topp som fan fortfarande inte passar.
Bokmärke och applåd..hi hi
2007-10-24

  Björn Karlsson
Helbra lyrik


väl skrivet
2007-10-24

  Lena Renman
Hej vännen läsvärd läsvärd men denna roande text om (kanske) ett kvinnligt krig...
lena
2007-10-24

  Bodil Sandberg VIP
Här dryper självironin ..härligt frustrerat!!!
2007-10-24

  stella
Tacka Gud att vi har förmågan att förändras! :)
2007-10-24

  charlotte hedendahl
Helt suveränt underbar!
2007-10-24

  Lena Renman
Hahha himla bra!
Lena
2007-10-23

  fillatelli
Haha...

This is not just a woman´s syndrome...
2007-10-23

    ej medlem längre
I min garderob finns det flera kvinnors kläder...allt från st 34 till st 46 Förklara det ni som kan!!*GRR*
2007-10-23

  Lilla My* VIP
he he**mina har krympt i garderoben**
2007-10-23

  Darkness
Anfäkat anamma.. har hon tagit sin i din lägenhet oxå!!
Påträngande kvinna de där..
Jag ska försöka kasta ut henne!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol