Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atomgrannar

Vem sa till dig vem jag var?
Vem gav dig alla svar.. jag själv inte har?

Vad fick dig att tro..
att jag är någon som kan få dig att finna ro?

I undran blir jag destruktiv...
------
I väntan ser jag inga alternativ...
------
I längtan mest ett kärleksliv..

Stilla din nyfikenhet
min är sedan länge förslummrad..

Väck mig till liv
men ställ klockan på återupprigning..

Förvänta dig inga dagar i glitter och glamour...
inget annat kan få mig att bero..
till såsom jag vill leva och bo

Du har undrat men aldrig frågat..
tänk nu står jag här..
men ändå du inte vågar..

Hur tänker du om mig?
Som är en helt vanlig tjej...
men ändå liksom vill göra min \"grej\"

Du förbannar dig nog..
medan jag mest undrar..
varför stannar du då?




Fri vers av Tildus
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 20:22



Bookmark and Share


  systra
Väck mig till liv..Men ställ klockan på återuppringning...
Perfekt..klockrent!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus