Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då sätter det sig på känseln!

Då sätter det sig på känseln!

Jag vet vad det är som du försöker med?!
För hela tiden får jag leva med den här känslan som aldrig vill lämna mig ifred
Att vi hela tiden lever på gränsen av vårt förhållande
Och när vi sen sårat varann tillräckligt mycket
då sätter det sig på känseln

Jag önskar att jag kunde dra klockan tillbaka bara för några minuter
Kan ni inte höra hur klockorna tjuter
Just för dig!
Eller var det för mig?!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel