Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE...


Simpla idiot

 

 

jag är nog bara korkad
en simpel idiot
jag är kanske patetisk
helt ute och cyklar

och ja
jag är galen
galen i dig

jag sitter dag in och dag ut
drömmandes om dig om nätterna

och jag tänker för mig själv
hur underbar du verkligen är

att jag vill resa hem till dig
ta dig med storm
och få dig att inse ditt misstag

men troligtvis är jag nog bara dum
jag borde nog bara hålla käft
för att inte besvära dig mer

det är bara så svårt
när mitt hjärta passar så bra med ditt

när varje cell i mig skriker

Ellinor!

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 424 gånger
Publicerad 2007-10-23 21:20



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Osar det lite olycklig kärlek härmån tro.
Det är bara att hoppas att hon hör dig..
Du beskriver henne så fint, så jag hoppas hon hör dig!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP