Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland möts vi




Världen är full av människor
vi lever tillsammans och vid sidan av varandra

vissa livsbanor rör sig parallellt och vi träffas aldrig
andra livsbanor korsas och vi interagerar

i dessa interaktioner påverkar vi och påverkas vi av andra
livsbanorna ändrar riktning, ibland lite och ibland mycket

om eller hur stor förändringen får bli styr vi i vissa fall över själva
men ibland blir vi helt överumplade och står utan möjlighet till kontroll

lev ditt liv som du vill
gör det bästa av möjligheterna du har för att skapa det du vill uppnå

vet om att din väg ibland korsas av andra eller korsar andras väg
vet om att dina val och beslut kan få enorma konsekvenser för din nästa

lev ditt liv väl
ta hand om din nästa

interagera med förstånd...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 22:14



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Livets vägar är en blandning av val och spänning :-)
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson