Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

irritationsmoment #1

Någon röker
därutanför

och jag kan
baranästan
hålla mig från att öppna
dörren och skrika

\"jaha ja
det är du, din jävel
som förpestar luften
för oss andra\"

men så dum
eller smart, välj
vilket du vill

är jag inte
en god samhällsmedborgare är jag
som håller munnen ihopknipt




Fri vers av Simmerskan
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-10-23 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan