Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A small poem to myself




dragons & demons

be aware

I am

the dragonslayer

and i eat
demons for

breakfast


no fire
or

curse

will harm me

so I
warn

you

do not cross my path





Fri vers av Patrik Andersson
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-10-23 23:23



Bookmark and Share


    Imagine
Jag ser framför mig hur en sårad riddare, reser sig efter ett fall.. O han gör det med stolt hållning och visar att dig trampar man minsann inte på... :) Väldigt fin skriven.
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson