Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En, lite spekulativ, orsaksanalys kring detta groteska ämne.


Varför är inte jag en mördare ?

Aggressioner
det har jag
Frustrationer
det har jag
Hat
det känner jag
Avsky
även jag
Ilska
ja
men vapen
inga
knivar
bannlysta
pistoler
aldrig haft
våldsamma actionfilmer
kan jag se
Skräck och slatter
aldrig för mej
kanske det är en idé
varför jag aldrig
blitt alltför sne
har slagits en gång
sjuttiosju
bara en kille och jag,ju
inga vapen,bara nävar
för att döda jag bävar
svårt att tänka sig det
vill aldrig göra det..............




Fri vers av Mats Henricson
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-24 08:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
För att goda tankar
D itt hjärta högre rankar!
Om det så, i alla bankat
hade fler, hela vankat
och ingen, hade på nå´n
en enda gång klankat!!!
2008-01-31

  lilla t
Om man drar funderingen lite längre,,, så tror jag att man kan ha ihjäl ett rovdjur för att skydda sitt barn... Det är värre med en människa men min fundering är vad man skulle göra om någon attackerade sitt barn. Att försvaret skulle komma är självklart, jag skulle nog säkert hellre dräpa själv än att se mitt barn förgås framför mina ögon. Har inte heller försett mig med vapen annat än köksknivar och dem har jag endast vid matlagning…
Strålande framplockat ur ditt innersta rum.
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska