Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänder en eld

Känner pulsen öka

frågor som söker svar

brinner i mitt inre.

 

bland askan

tänds åter en eld

och värmen stiger

för varje minut.

 

Du tänder en eld

klarar du hålla den vid liv

eller kommer den åter dö ut.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 167 gånger
Publicerad 2007-10-24 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson