Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilddjur

 
 
 
 
 
     

jag drömmer
om människor
och vapen
jag simmar
mellan
hajens käftar
i moln av blod

jag är västanvind
smeker
flammande svärd
fläker drömmar
ur kött


jag är vilddjur
havande
med egenkärlek


jag vill bli
människa

 

igen,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Fri vers av sistermoon
Läst 476 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-24 20:50



Bookmark and Share


  aftermath
drömskt
trollbundet
skapar magi
2007-10-26

  Inkarasilas
Fan skitsnygg som vilddjur ju!
Gah, människa nja inte mycket att vara,
stanna som västanvind syster, vacker.
2007-10-24

  Maria Zena Viklund
varför vad lockar då?*ler* bra skrivet, gillas!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon