Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

singellivet i all enkelhet




När man är singel är man till
allmänn beskådan för omvärlden

ett allmännt vilebråd

att jaga..........


HEHE...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-10-24 22:27



Bookmark and Share


    Imagine
hihi, låter som djävulen fått tag i dig :D

skämt åsido, du är på köttmarknaden igen, ta för dig, villebråd väntar... ;)
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson