Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bunden

Du behöver tyglas qvinna....

Inte ett dugg för bara du ber mig står jag stilla
Stannar troget vid din sida

Ta min hand släpp den aldrig
Jag lovar dig att du aldrig kommer känna ånger

Jag ska skall ta dig dit du önskar
Ge dig allt du vill ha





Fri vers av BoingBoing
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-25 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing