Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama barnens fötter, med värme från ditt hjärta

Låt aldrig

nakna

små barnafötter

springa på

kyliga golv


Låt fötterna

värmas

av din

händer

före

bomulls sockor

får krama

tag om dom


Kyliga fötter

kan göra

barnen sjuka


Det kan ge

kalla hjärtan

Snuviga näsor

Sår i själen


Visa fötterna

att du

bryr dig om dom.


Värm dom ömt


Med är Kärlek


Kärleken

till barnens fötter

sitter kvar

i de små´s hjärtan

livet ut


Ömhet


Omtanke


Kärlek



Det kostar så lite

men värmer dom så skönt


Kärlek från ditt hjärta

värmer hela livet


Se, att fötterna ler





Fri vers av Led Floyd
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 05:32



Bookmark and Share


  R-M
gullig!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd