Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spriten kommer ta mig ut på en dans

taket är för lågt

och klackarna för höga

tack och lov att man kan börja prata nu,sväva

skallad

mot värmen och lugnet,upphetsningen

som rinner genom kroppen som tung sand

knäckt och rubbad,

utsuddad

skrattar vi med blodiga käftar mot varanndra

mellan tandraderna

saliv och blod

det är nu när man är skallad och uppsmälld man vågar gestikulera och tänka
så mycker värre





Fri vers av Julia Eiksson
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 11:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text som ställer mej i förundran... så mörkt ironisk där rubriken söker dansens virvlar medan texten befinner sej i vanmakter som blöder...
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson