Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta hem

Om man längtar hem efter jobbet

bara för att få av sig trosorna

få på sig stora mysbyxor

Är man då för tjock

lite konstig

eller bara frihetsälskande




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 17:54



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Det tycks som du är härligt galen och frihetsälskande!
2007-10-28

  Rosmarin
härligt filosofisk fråga!
2007-10-25

  tingeling
lättsinnig men en mysig frågeställning där man själv får avgöra i vilken katogori man vill tillhöra. bra!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen