Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta skrevs för ett tag sedan........


Ofrivilliga tårar




Mitt hjärta lurar mig att gråta
fast min själ inte vill




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-10-25 18:13



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Jo hjärtat är bra på ganska många trick...
En fin tanke om ofrivillig gråt...ska ha det i åtanke...kan ju faktiskt vara precis som du skriver.
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson