Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Början på en liten politisk diktsamling...


Politik för alla



Är det sähär vi vill ha det?


arbete åt alla
hög sjukförsäkring
hög a-kassa
investeringbidrag för nybyggande av bostäder
bra kommunal barnomsorg
bra sjukvård
hög tandvårdsförsäkring


Det finns många allmänna funderingar på vart man är påväg
Vart är jag påväg?
Vart är samhället påväg?

Vart är du påväg?




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-10-25 23:15



Bookmark and Share


  Elin?
sounds pretty good to me. men de kanske bara är jag.
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson