Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till någon ...


Där

Hej du speciella,

Idag lyser fullmånen över världen

En värld höljd i dimma
och i väntan
En värld av magi
och drömmar

Gränserna suddas ut
där vägen rusar framåt
men den är inte min
Ty jag följer den ej

utan stigen

den vingliga
den krokiga
den lustfyllda

stigen

där asfaltens maskiner
aldrig vandrat
där rötterna kränger likt maskar i nattens skydd
där ljuset är blott stjärnornas

och själens

där luften andas grönska
liv
ljus
lusta
lugn
där mina fötter möter jord

Där i dimman
under nattens askfärgade himmel
går min stig min vän

där går min själ




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-10-26 09:07



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
skön stämning... :) Jag får sjyssta \"faerie\"vibbar och drömska bilder.

(asfaltensmaskiner bör dock antingen särskrivas eller skrias som asfaltsmaskiner.... Tycker jag)

Hugs för sjysst höstpoesi
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken