Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE...


Vackra flicka

 

 

 

vackra flicka med ljusblå ögon
var inte rädd jag ska skydda dig
sträck bara ut din hand
och jag skall greppa den och aldrig släppa taget igen

minns du alla gånger våra blickar möttes
efter att jag rest med tåg och buss i flera timmar
minns du hur elden hettade till och brann starkare
hur vi älskade med varandra oavbrutet
vi skapade kärlek som aldrig setts förut

minns du de gånger jag fick dig att le
när jag bar dig över tröskeln
eller när jag la mina armar om dig helt spontant
hur vi brukade mysa i soffan då du låg framför mig
och jag låg bakom dig och njöt av din närhet istället för att se på TVn

minns du den där gången du log som allra mest
då blombudet ringde på dörren
och levererade tio röda rosor till dig
du var som ett barn på julafton
dina ögon tindrade av kärlek och du sa

"jag trodde aldrig du skulle göra något sånt här!!"


"aw.. jag älskar dig !"


dina ord var som den ljuvaste musiken
dina gester fick mig att tappa andan
och jag kände att den här gången
så lyckades jag verkligen att visa hur mycket jag älskar dig
jag lyckades få dig att känna dig så speciell
som du verkligen är


vackra flicka med ljusblå ögon
Ellinor
änglarnas prinsessa

ta min hand
ty jag är samma man idag som du föll för då

ta min hand
låt mig älska dig och bli älskad av dig
så ska jag få dig att tappa allt
precis som jag tappar allt
när jag är i din närhet

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 610 gånger
Publicerad 2007-10-26 14:28



Bookmark and Share


    januari
vilken härlig kärleksdikt, poetiskt. Gillar framför allt slutet, oerhört vackert :)
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP