Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling jag vill ha bekräftelse !






Och när du
panikskrek i mitt öra
igen
satte jag
lyckan i halsen

Och jag blev olycklig




Fast det var som
vanligt mitt
fel
(för jag är fel)





Jag sa fel
saker vid
fel tillfälle
som
alltid vid den här
tiden
på den
här dagen






Men utan att
själv fatta det
grävde jag upp
djupa hål hos dig
som du
egentligen alltför länge
försökt
fylla igen


(Det har aldrig varit ditt fel)







On nu börjar du
bli sådär instängd och
fastkedjad
igen


Det är mitt fel,
det är bara mtt fel








Förlåt för att jag var
elak och gjorde dig
illa
men när du
kastar tillbaka mina misstag
mot mig själv
blir kraften
alldeles för stor
och den
trycker ner
mig




Du vet att jag inte klarar sånt









Eller vet du inte det ?










- Jag älskar dig, sa jag

- God natt, sa du







Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-26 17:21



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
Hur bra som helst, du beskriver allllt med denna dikt :)
2008-11-24

  Jolly Roger
Första stycket är finfintbrabra , mehn hela dikten är riktigt bra , APPLÅDER till dig ^*
2007-11-18

  Lovesick
\"Och när du
panikskrek i mitt öra
igen
satte jag
lyckan i halsen

Och jag blev olycklig\"




älskar den.
2007-11-16

  ramlar
\" - Jag älskar dig, sa jag

- God natt, sa du\"

oj, där högg det till lite i mig.. väldigt bra text förövrigt oxå.
2007-10-26

  Dude
Usch, låter jobbigt. Verkligen starkt skrivet.
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge