Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgon vaknade jag bredvid min dröm

En morgon vaknade jag bredvid min dröm. Han sa
God morgon, älskling. Dricker du kaffe?
Han tog i mig och lyfte mig mot sig,
Älskling, jag dricker vad som helst för dig.
Han log och bad mig lägga mig på rygg
och vänta. Jag är strax tillbaka, älskling.

Då han kom tillbaka med rykande koppar log han.
Då jag började sätta upp mig sa han
Älskling, nu vill jag att du ligger stilla.
Han la kaffe kopparna på bordet,
han lade sig bredvid mig.
Efter det försvann känslan i mina ben.




Fri vers av Romance
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 20:02



Bookmark and Share


  ramlar
låter jätte mysigt. applåd tjejen.
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Romance
Romance