Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är de små sakerna...




...som egentligen är de stora sakerna.

För det är det som kan göra hela skillnaden,

det lilla och enkla

som man inte inser med en gång

och när man väl inser det

då är det ofta för sent...

Så ta vara på det lilla och vardagliga

redan idag....




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 22:16



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Bevara ögonblicket
2007-10-27

  * Ammi *
kom just på en sång, säg var det Povel?

\"det är dom små små detaljerna som gör det...\"
2007-10-26

  * Ammi *
ja ta vara på ögonblicken!
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis