Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag trodde han visste

jag borde sova nu

jag borde släppa allt
bara börja om på nytt
som en ny människa
som en människa utan
minne

utan något förflutet


men jag har ett
sådant
och jag kan
inte glömma det


och det var så självklart
att han visste
då att han visste


att det var
något i honom
som ville ha mig

men så är
det inte längre


jag vet det är
patetiskt
men jag orkar
inte
ibland


jag blir så trött att

att


att

a
t
t



jag


ibland
gömmer mig
för att kunna
försöka leva

jag trodde
han fattade
att jag
måste ha honom


jag måste ha
hans bekräftelser
och att hjärtat
inte är riktigt
helt utan honom

halvt



och jag

trodde







att






han


visste




..?




Fri vers av Sofi
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 22:27



Bookmark and Share


    Issand.
låter väldigt svårt och komplicerat. men så är det ju i kärleken.
oftast?

aja.
\"jag vet det är
patetiskt
men jag orkar
inte
ibland\"
gillar det stycket. kan betyda hur mycket som helst.
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi