Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våning

Två trappor upp finns du min vän
Bara...
Två trappor upp så ser jag dig igen






Fri vers av BoingBoing
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-10-27 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing