Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan ä inte gjord för att leva ensam, det vet jag bestämt.


RT

Hej hjärtat.....

Så vill jag egentligen inleda vår stund. Men det blir istället........

-Tjena!

Ytterligare 45 minuter skall jag åter plågas, med att sitta så nära. Utan att få lov att smeka dig över kinden eller dra mitt finger över din hand.

Jag pillar lite försynt på din jackärm, påpekar fläcken du har där. Istället för att förstå den frustrerande närhetsbristen utbrister du

- Menar du att jag e skitig.

Vad i hela fridens namn krävs för att snärja dig.

Jag tror jag har försökt allt i min mäktiga fantasi.
Nu ger jag snart upp.
Trotts allt finns det plats för någon i mitt liv.
Vill inte du vara den så fortsätter stigen.

Men jag lämnar grinden öppen.

Givetvis är hoppet att du en dag skall börja stunden med

-Hej hjärtat................









Fri vers av BoingBoing
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-10-27 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing