Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rubrik, bara vitt, vitt, vitt

Jag har dödat en människa
och en dag så kom snuten och knacka på dörrn
för det var en snubbe
som misstänkt nått
när jag bar ut liket ur huset
Liket var en han
Han var inlindad i trasor
men tydligen var det dåligt
Och snuten tvingade mig
att visa var jag gömt honom
och tankarna gick som blixtar genom huvudet
den sekunden jag bara såg vitt
som iskall snö
och jag satt i bilen
och visade dem
skogen
den granen där det var
och snuten böjde undan grenarna
och fan
jag kände ögonen
någon hade dragit av trasorna från ansiktet och han log




Fri vers av Flisa
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 10:35



Bookmark and Share


  korpfjäder
Riktigt bra och rysansvärt! Väl hophållet och riktigt bra slut!
2008-02-08

    Tazara
Du skriver så bra. Ditt språk är så säkert och starkt. Du är en klok människa med en stor del humor!!!! Tack min vän!
2007-10-27

  Henrik Larsson Bauman
Bra!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Flisa