Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slappa-i-soffan-väder


Tittar upp på himlen
Det är grått, grått, grått

Tittar ner på marken
Där är det verkligen vått

Temperaturen är låg
Lockas inte ut i detta trista

Lägger mig i soffan med en bok
Läser från första sidan till sista




Fri vers av Helena
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 11:14



Bookmark and Share


    Laero
Så sant, så sant. Men man får mycket läst i detta land av regn. Lagom med rim också, jag gillar särskilt sista raden.
2007-11-01

  thyra
Samma väder här :) fint rimmat och ett bra tips. Tack :)
2007-10-27

  Cris
Vad mysigt :-)
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena