Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte gör som jag vill eller om du inte är som jag vill, då springer jag


I dagens moderna komplexa samhälle
söker vi efter en stunds trygghet

I vårt sökande vandrar vi från famn till famn
på jakten efter perfektion

Vi tror att det är vårt sökande efter
en fulländighet

Vi binder oss lätt och vi bryter oss
loss lika lätt

Pengar eller tillfälliga känslor styr
våra orationella handlingar

Med lätthet gör vi oss beroende
av trygghet och pengar

Alltid med en fot genom dörren
om det skulle visa sig vara fel

Flykten är vårt bästa vapen i denna
osedvanliga

prostitution




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-27 15:59



Bookmark and Share


    Imagine
Så sant som det var skrivet. Exakt så tycker jag världen ser ut just nu. Vad hände med det traditionella..?

Gillar slutet, det blir så direkt på något vis.. Det är ju faktiskt det vi gör; säljer oss själva. Ren och skär marknadsföring, på allra högsta nivå. Prostitution är ju ett väldigt laddat ord, därför ger det en bra effekt i slutet. BRA!
2007-10-27

    Damm
Så sant så sant!!
Slit o släng-mentaliteten har gått från papperstallrikar till människor, hjärtan och själar.

Det är hemskt!!!

Bra tema och sjukt bra skrivet!!!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson