Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att somna om på olika sätt.

Jag vaknade 9.40 i att mina
ögon vägrade öppnas.
Jag somnade om.

9.47 vaknade jag igen i att
mina armar inte fick upp mig,
och mina ben kunde inte hjälpa.
Jag somnade om.

10.07 vaknade jag i att
mina lungor vägrade ta emot luft.

Jag somnade om igen.




Fri vers av Romance
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-10-27 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Romance
Romance