Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många gånger måste jag tjata?!

Hur många gånger måste jag tjata?!

Hur många gånger måste jag tjata och gnata om att du måste lära dig att städa?!
Så att det blir ordning och reda
För med kontroll kan du göra skillnaden på många saker
Som att det till exempel idag är fredag
Och varför ska du låta allting omkring dig förfalla?
Då det bara skapar problem
För när du sen behöver någonting kommer du inte att hitta det
För i ditt huvud är det då bara någon som går där inne och trallar
Och det vill du väl inte?
Eller
Vill du det?




Fri vers av Ken Cassel
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-10-27 19:58



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Haha...ja men det är ju jättemysigt om nån går runt och trallar lite i huvet...*L*
Städningen märks inte när man är död...så det är bra om man passar på att leva...;)
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel