Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tog de vägen?


Plötsligt var det tyst
De slutade ta kontakt
Tyckte de att jag var tråkig
Eller beror det på något jag sagt

Något litet mess ibland
Men inte som de tidigare gjort
Vet inte varför det blev tyst
En bekantskap kan försvinna så fort




Fri vers av Helena
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 21:46



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Ja, plötslig tystnad utan förklaring kan vara jobbigt. Bra skrivet!
2007-10-27

    Hemsken
Sånt är livet liksom,
vänner kommer och går.

Faktiskt inte många alls,
som består!
2007-10-27

  Cris
Det kan bli så. Men det är tråkigt ibland.
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena