Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan är dålig för jag får ingen kontakt!

Känslan är dålig för jag får ingen kontakt!

Känslan är dålig för jag får ingen kontakt
För hur jag än försöker att locka fram ett skratt så får jag inget gensvar
Så trots att vi är två stycken här, så känns det som om jag är här ensam kvar
Så nu har jag börjat att tröttna och tappa hoppet om vår kärlek
Och det bara för att hon beter sig sådär frånvarande och konstigt
Så jag vet inte längre om jag älskar henne
Henne som jag annars håller så kär
För det som jag behöver i ett riktigt förhållande är en själslig inre makt
där man förstår sig på varann
För så fort man ser att den ena har det kämpigt eller mår dåligt hjälper man genast till att ro in den gungande båten in till land
För så fort någon av oss behöver hjälp ska man bara automatiskt räcka fram sin hand
Och det utan att tveka

Känslan är dålig ………………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-10-28 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel