Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar

Behöver man klä LYCKA i ord

Finns det något bättre
än just det ÄKTA

Finns det något viktigare
ÄN DE DU ÄLSKAR




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-28 11:57



Bookmark and Share


  issac.a.m
Så vackert...
2007-11-04

  Lejonhjärtas poesi
Tre vackra töser och människans bästa vän, härlig bild av nära och kära. Vackert ordat om dem som du älskar!
2007-10-28

  Lasseman VIP
Nej! rätt och slätt! lycka och kärlek till sina nära och kära! bra skrivet..applåder
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen