Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res på dig

Försvunnen
Borta
Osynlig

Är du sådan för andra
Är du sådan för dig själv

Kan du gå din egen väg
inte lämna ett endaste fotspår

Är detta vad du själv vill
Eller är det för andras skull

Kom fram ur garderoben
Res på dig
Stå stolt upp
Var den DU är

Var stolt för att DU är Du




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-28 12:48



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så sant!
2007-10-29

  Lejonhjärtas poesi
Ibland glömmer man kanske bort både sig själv och sin omgivning. Härlig uppmaning att ta till sig av, att vara den man är och stå upp för det.
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen