Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ord döljer sig en sann historia

rädslan är nästan större än kärleken
rädslan att förlora allt. precis allt.
därför älskar jag när du håller min hand
för då känns det som om det alltid kommer vara
du & jag
och jagvet att även fast du släpper min hand så finns du kvar
för din hand passar bara i min

det är kärlek älskling, jag lovar




Fri vers av A-hlberg
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-28 13:40



Bookmark and Share


    sleepwalking
dom två första raderna gör hela
texten tycker jag och det är bra
att du fångar läsaren direkt i
början!
väldigt bra skrivet om kärleken
och rädslan vi alla känt någon gång!
Applåd
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg