Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finn fem fel

SKRIKER
Allt under hud har försvunnit
Vet inte om det någonsin fanns där
Kvinnor ska glittra i klara färger
Kvittra som kolibrier
Le och möta blickar
Med barnlika ögon
Som speglar ömtålighet
Symmetriskt och centimeterkorrekt
Glansigt hår som fladdrar lätt med vinden
Sådär lagom
Lagom
Med glitter på

Jag vill inte vara
Lagom med glitter på

När jag skrikit klart
Då skrapar jag bort alla färger
Blir en kråka
Sen flyger jag iväg




Fri vers av Pascali
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-17 12:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Kvinnor ska' ingenting särskilt utöver att söka förverkliga sig själva i sitt eget liv och skapa sig en möjlig plats eller position i tillvaron, även om denna plats eller position inte medför varken ära eller medaljer... ibland medföljer dock medaljens baksida
2008-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Dina färger är mycket vackra och klär dig alldeles utomordentligt.
Men jag förstår vad du menar. Man vill inte anpassa sig till andras förväntningar eller rätta in sig i ledet.
Så jag ger dig rätt.
Och en kram.
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Pascali