Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart.


directors cut 1

jag kastar iväg
ett meddelande till dig
genom signalerna
som vi så fint uppfunnit

jag kastar iväg
så många meddelanden
att du inte orkar läsa dem

idag

kände jag en känsla
den bubblade inom
mig den var som en
förälskelse
den var som en
fjantigtfnissig
lördags kväll

så jag kastar
iväg dig genom
luften för att jag
ska kunna glömma
hur illa du gjort mig

hur illa du gjort mig

och hur mycket vi tappat
på vägen ifrån varandra
på vägen ifrån att inte
vara kär att inte vara förälskad

två år som olyckligt
kär gick för snabbt

i någon speciell

för snabbt

nu är jag här
med meddelanden
i handen
som jag inte vill
kasta iväg till dig

rädd för att du

kommer

kommer


kommer vadå?


inte alls
kanske




Fri vers av Sofi
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-28 23:42



Bookmark and Share


  vinternatten
Gillar denna väldigt mycket, säger allt! :) bra <3
2007-12-09

    Tazara
Mycket bra. Speciellt slutet.
Inte alls kanske. Så bra. Tack!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi