Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten, fadd betraktelse om Nordens mest frekventa resmål...


Åland

Åland
har aldrig gått iland
rest dit många gånger
med de stora fartygen
men det vackra blickfånget
bara sett i ögonsmygen
aldrig hunnit rekognocera
med ålänningarna kommunicera
det är ju en brist
egentligen ganska trist
man färdas till ett resmål
men ser bara \"ett trist hamnhål\"
genom immiga fartygsrutor
hör sen \"avgångstutor\"
alla dessa resor
utan riktig destination
visst blir det lite depression............





Fri vers av Mats Henricson
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-29 08:33



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Till Åland har jag
alltid längtat till,
dit jag vill, härom
dagen hörde jag
en ålänning tala,
det lät så bra, så
nu måste jag.
mig dit ta!
2008-01-23

  aol
jag har dansat handlat pratat i mariehamn ålänningenär
lite egen men annars som folk är mest gillar din dikt
2007-11-09

    Bodil Sandberg
Jo du man känner igen det..om än jag inte rest däråt mer än några gånger i mitt liv...fast jag dansade väldans mycket sista gången...ja faktiskt hela resan nästintill..med en mycket trevlig sprallig ung man..ja det var ett tag sen...jag var inte heller så gammal...nog därom...håller med dig i vilket fall om det du så rimligen skriver!!!!!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska