Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterhalvårets längtan

Vid köldens ankomst
reser sångfåglarna bort
Vill flyga med dem




Bunden vers (Haiku) av Annaa_
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-29 12:19



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Bra beskrivning av att längta bort. Riktigt bra beskrivet emd så få ord :)
2007-12-18

  aPorcupine
Du är inte ensam som vill det!
Bra beskrivet.
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Annaa_
Annaa_