Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinterns höjdpunkt, skidresan!


Skidåkningen

Vallade skidor
Snön som yr omkring mig nu
ger vinterkänslor




Bunden vers (Haiku) av Annaa_
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-14 22:38



Bookmark and Share


  octobertragedy
oj, det kändes som jag satt i snö när jag läste det här. härligt!
2008-02-18

    eva m h
Härligt frisk vinterkänsla!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Annaa_
Annaa_