Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min saknad till dig

Min saknad till dig
är så stor
Mitt hjärta leter och letar
den letar efter Dig
Din närhet,jag kan inte känna den längre
Eller din röst,den har försvunnit
Men inte ger jag upp
för jag tror att någongång så kommer
vi att träffas,kanske Inte här
och Nu!
Men våran tid kommer
Jag ska drömma om dig min Vän
jag ska minnas alla våra stunder
och allt det Goda
Jag kommer ALDRIG att glömma dig
Aldrig...




Övriga genrer av Manal
Läst 1115 gånger
Publicerad 2004-07-12 23:58



Bookmark and Share


    Suz
fy det där evinnerliga hoppet som aldrig riktigt dör ut:-/
Är det sunt att hoppas på något som kanske aldrig kommer?
2008-02-20

  The Third Poet
Och vart har jag varit?! känns som evigheter, men dina ord finns alltid hos mig,,


Tack för denna
2007-08-20

  Annaa_
mkt känslosam och jag känner igen mig i varje rad, varje ord.
En dikt som jag skulle kunnat skriva om mig själv..
Tack, jag är glad att jag hittade den!
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal