Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fräts itu.

 

 

Min saknad fräter

hjärtat itu

och

ögonen har

för länge sedan

slutat se världen.

 

Dag och natt

är endast

mörker,

som besöker mig

dagligen

och längtan efter dina

läppar är

oändlig.

 

Mitt hjärta letar ständigt efter

din värme

som alltid alltid

omslöt mig,

jag och dina armar

var ett.

 

Saknaden fräter

mig itu

och älskling

mina tårar har

tagit

slut.

 




Fri vers av Manal
Läst 1348 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-23 21:17



Bookmark and Share


  Den outtalade
jätte vackert!
2011-03-27

  Den Gråtande Nihilisten
Mina ögon tåras. Det är så här hon känner, och det är mitt fel. Och jag tar allt ansvar för mina handlingar.''


Hannes
2009-10-06

  stella
Detta kan handla om en habibi eller något mycket större. Skönt!
2008-12-28

  Sladjana Zubcevic
"Min saknad fräter

hjärtat itu

och

ögonen har

för länge sedan

slutat se världen."
Underbart skrivet!
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal