Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskap glider I


man har fullt upp med sin egen värld
sitt eget universum

en gång sa en vän till mig
adjö

han menade att vi spelat tillsammans en tid
som i en liten teater i livet
en liten stund

och sedan gick man vidare

det var inget mer med det
om man träffades igen var det kul
men inte nödvändigtvis direkt nödvändigt

då kändes det konstigt
men nu förstår jag
tror jag

vänskap glider




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 2286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-08 23:12



Bookmark and Share


  Manal
Läser än en gång.. underbar
2014-05-01

  wellness tina
så så så, sant!

BRA =)
2008-11-26

  Jewel_x
Aaa, känner vemod när jag läser denna ... för att det är sant, fas man inte vill att det ska vara det.
Hmm, vänskap glider ..jo den gör ju det.
Väldigt bra skrivet.
2007-01-12

  ia VIP
ett ljus kan inte brinna i evigheter...
så är det med vänskap oxå...
otroligt bra skrivet!

man möter människor, en del går förbi, en del sätter fotspår i hjärtat...:))
2006-01-10

    ej medlem längre
Ja så är det, människor förändras, miljöerna, sammansättningar, mående...
Men så finns det faktiskt vissa, som finns kvar ändå, fast livet ut.
Vänskapen glider - ett suveränt uttryck.
2006-01-10

  JMR
människor förändras och miljön runtomkring...det är klart att vänskapen glider. bra beskrivet!
2006-01-10

  Cris
Vänskap är bara till låns om så för en längre eller kortare tid. Det har jag märkt. Ta vara på den tid man får.
2006-01-09

  Ola Rydberg
stora sanna ord i denna
fina dikt
2006-01-09

  Manal
måste säga att denna dikt berörde mtt inre. en tår föll nästan, känner igen en hel del. TACK. Favoo
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP